Ποιοι Είμαστε

DSC01916

Γιάννης Μπατσίλας – Διαχειριστής Ομάδας

Ο Γιάννης Μπατσίλας είναι Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. και εργολήπτης δημοσίων έργων, έχει πολυετή εμπειρία στις μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές και διαχείριση κάθε μορφής τεχνικών έργων, ιδρύοντας ή συμμετέχοντας σαν ιδρυτικό μέλος σε διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες, όπως η «ΔΙΕΡΓΟΝ» και η «KTISIS».

IMG_0936

Χρήστος Χατζηλάρης

Ο Χρήστος Χατζηλάρης είναι Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. και εργολήπτης δημοσίων έργων, με πολυετή εμπειρία στη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη κυρίως ιδιωτικών έργων πάσης φύσεως, σε όλη τη Β.Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες, ως ιδρυτικό ή βασικό μέλος.

ΜΕΓΚΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κώστας Μέγκλας

Ο Κώστας Μέγκλας είναι Φυσικός του Α.Π.Θ., με εμπειρία στις κατασκευές ιδιωτικών τεχνικών έργων και στην οικολογική δόμηση. Ιδρυτικό μέλος της κατασκευαστικής εταιρείας «KTISIS»

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Μιχάλης Καραγιανάκης

Ο Μιχάλης Καραγιαννάκης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Aπό το 1981 διατηρεί γραφείο στη Θεσσαλονίκη με βασικό αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και την έκδοση οικοδομικών αδειών.
Έχει διατελέσει μέλος Αρχιτεκτονικών Επιτροπών για 20 χρόνια ενώ πολλά έργα του έχουν δημοσιευθεί σε αρχιτεκτονικά περιοδικά.

EUROCO_

EUROCO SA

Η TEKON GROUP DEVELOPMENT PROJECTS συνεργάζεται με την EUROCO SA σε όλες τις ξύλινες κατασκευές.

ALBITAR ATEF

Atef Albitar

Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μεγάλων τεχνικών και κτιριακών έργων, στα Αραβικά Εμιράτα κατέχοντας τη θέση του General Manager, Project Manager και Construction Manager, σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες στο ABU DABI.

Σπύρος Κουκίδης

Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ.
Μεταπτυχιακές σπουδές
Μόναχο
Ευρωσύμβουλοι
Θεμελιοδομή
Εκτιμήσεις Ακινήτων

Θέμις Σοφιαλίδης

Ο Θεμιστοκλής Σοφιαλίδης είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. Ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών έργων στο Ν. Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη και την κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων. Είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής του ξενοδοχείου «THETA HOTEL» στον Άγιο Δημήτριο στο Ανατολικό Πήλιο.

ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κώστας Κατάκαλος

Διδάκτορας Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. σε θέματα ενισχύσεων των κατασκευών. Ειδικεύεται επίσης στην αντισεισμική μηχανική, την μηχανική του περιβάλλοντος και στις ειδικές επισκευές και ενισχύσεις μνημείων, διατηρητέων κτιρίων και εκκλησιών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Βοστώνη όπου δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Ντάρτμουθ της Μασαχουσέτης έως το 2008. Έχει συμμετάσχει σε 20 ερευνητικά προγράμματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ και έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 30 εργασίες σε εξειδικευμένα διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιώργος Παπαδόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας των Κατασκευών (Τ.Ε.Τ.Κ.) και κάτοχος διπλώματος Master (MSc.) του Karlsruhe Insitute of Technology (KIT) με ειδίκευση στον κατασκευαστικό τομέα (konstruktiver Ingenieurbau) καθώς και στον τομέα της οργάνωσης και διοίκησης εργοταξίου (Technologie und Management im Baubetrieb). Διετέλεσε υπότροφος της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Γερμανία. Το πεδίο ενδιαφέροντός του περικλείει τη στατική μελέτη πάσης φύσεως κατασκευών, με εξειδίκευση στην μελέτη, αποτίμηση της φέρουσας ικανότητας και ενίσχυση με πρωτοποριακές μεθόδους κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία.

ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ανδρέας Μπατσίλας

Τελειόφοιτος Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ. Marketing Editor στον δεύτερο μεγαλύτερο διαδικτυακό αρχιτεκτονικό ταξιδιωτικό οδηγό Αrchitravel και μέλος της ομάδας Architeam από το 2011. Ασχολείται με τα κοινά και είναι ο νεότερος εκλεγμένος σύμβουλος της δημοτικής ενότητας πανοράματος. Ασχολείται από το 2013 εθελοντικά με το Open House.

Buy a property in Greece and make Europe your home
  • Buy properties valued over 250.000 euros and obtain an EU residence permit
  • Renewed every 5 years provided that the buyer still owns this property or an equivalent one
  • “TECON GROUP” and its associated partners will assist you with buying your property in Greece
Learn more